Promocija zbirke poezije "Sa izvora duše"

Kada kažemo „duša“ uvijek iza toga stoji nešto što je drago, čisto, lijepo, beskonačno.

Razmišljanje, razgovor i pisanje o duši je uvijek inspirativan i do kraja nadahnut posao. A kada želite nešto kazati pozivajući se na izvor duše, onda to poprima jednu dodatnu inspiraciju da doživite sve najljepše što vas obuzima i to prenesete na papir. Takav doživljaj imamo kada čitamo zbirku pjesma „Sa izvora duše“ autorice Senade Pidro.

Udruženje Život i Ženska edukativna organizacija Iskre organizuje promociju knjige „Sa izvora duše“ autorice Senade Pidro.

Promocija će biti upriličena u četvrtak, 04.01.2018. godine sa početkom u 18:30 u amfiteatru Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću.

Promotori ove izuzetno lijepe i nadahnute zbirke pjesama su prof. Nina Halilbašić, pjesnikinja i Zineta Horozović, recenzent zbirke.

U lijepim melodičnim interpretacijama jednog od najljepših mladih vokala Emane Imširović, prisutni će moći uživati u toku same promocije.

 

O knjizi:

Knjiga „Sa izvora duše“ autorice Senade Pidro je zbirka pjesama koje govore o najvećim vrijednostima za koje je čovjek od davnina povezan. Knjiga je predstavljena na 64 stranice. Lektor je prof. Izeta Veladžić, recenzenti su bili prof. Emina Hodžić, Zineta i Nazif Horozović, a za DTP i dizajn korica je bila zaduženja Meliha Rifatbegović – Haskić. Izdavač je Grafičar d.o.o. Bihać, a tiraž je 300 primjeraka.

Čini nam iznimno zadovoljstvo što vas možemo pozvati na ovu promociju.

Dobro nam došli!

Sa izvora duse